Biserica Albă din București. Dorul după Sfânta Liturghie. Viața parohiei în timpul stării de urgență și alertă la nivel național - Covid 19 (15 martie-15 iunie 2020)

Biserica Albă din București. Dorul după Sfânta Liturghie. Viața parohiei în timpul stării de urgență și alertă la nivel național - Covid 19 (15 martie-15 iunie 2020)

Biserica Albă din București. Dorul după Sfânta Liturghie. Viața parohiei în timpul stării de urgență și alertă la nivel național - Covid 19 (15 martie-15 iunie 2020), București, Ed. Cuvântul Vieții, 2020, ISBN: 978-606-9698-00-6.

Albumul Biserica Albă din București. Dorul după Sfânta Liturghie. Viața parohiei în timpul stării de urgență și alertă la nivel național - Covid 19 (15 martie-15 iunie 2020), apărut la Editura Cuvântul Vieții a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei, este stucturat în texte și imagini inedite care reliefează modul în care numeroși credincioși din parohie, din țară și din străinătate au receptat semnificația acestui lăcaș de cult în viața lor, în contextul evoluţiei îngrijorătoare a epidemiei de coronavirus din România și al reglementărilor de stat și bisericești care au determinat săvârșirea, timp de două luni, a sfintelor slujbe în interiorul bisericilor, fără participarea credincioșilor, și apoi, timp de o lună, în exteriorul bisericilor, cu participarea acestora. În perioada 15 martie-15 iunie 2020, Biserica Albă a transmis online sfintele slujbe prin intermediul paginii sale de facebook. Mesajele credincioșilor converg spre o idee esențială, centrală: dorul după Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, dorul după Hristos!

Albumul poate fi achiziționat de la pangarul bisericii sau comandat la adresa: contact@bisericaalbabucuresti.ro.

Albumul este întocmit de părintele Mihail-Simion Săsăujan, parohul Bisericii Albe.