Patriarhul Nicodim Munteanu și Patriarhul Iustin Moisescu – Sfaturi Duhovnicești

Patriarhul Nicodim Munteanu și Patriarhul Iustin Moisescu – Sfaturi Duhovnicești

Preț: 16,81 RON

Patriarhul Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu – Sfaturi Duhovnicești, Bucureşti, Ed. Cuvântul vieţii, 2019, 978-973-7866-92-9.

În contextul proclamării anului 2019 de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române drept Anul omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari) și Anul comemorativ al patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești pe tot cuprinsul Patriarhiei Române, la Editura Cuvântul Vieții a apărut volumul Sfaturi Duhovnicești, avându-i ca autori pe Patriarhii Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu.

Lucrarea propune cititorilor interesați o crestomație de texte pastoral-misionare care aparțin celor doi întâistătători ai Bisericii noastre și care definesc atât personalitățile lor, cât și modul în care au înțeles prezența și rolul Bisericii în societate în contexte istorice dificile pentru istoria României.

Lucrarea poate fi achiziționată de la magazinele Tipografiei Cărților Bisericești și de la cele ale Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Autorii textelor: Patriarhii Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu.